Woning kopen in Almere en Lelystad

Een woning kopen vraagt kennis, ervaring en snel handelen. Met ons gedreven, oprechte en enthousiaste team aan uw kant weet je dat je goed geïnformeerde keuzes maakt. Wij gaan voor concreet resultaat met aandacht voor de individuele wensen en situatie van onze kopers. Kom bij ons langs om kennis te maken met onze service en onze collega’s.

maak een afspraak hoe gaat een eerste gesprek?

Gezien worden in een overspannen huizenmarkt

woning kopen almere

De huizenmarkt is overspannen en Almere en Lelystad is een populaire stad om een woning te kopen. Als koper heb je veel concurrentie. Hoe zorgt je dat de verkopend makelaar jou als een serieuze kandidaat ziet? Een aankoopmakelaar kan je daarbij helpen. Een aankoopmakelaar heeft vaak een ingang die jij niet hebt. Wij hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd in Almere en Lelystad. Andere makelaars weten dat ze te maken hebben met een zorgvuldige, professionele partij. Dit zorgt ervoor dat jij als een goede partij wordt gezien om mee in zee te gaan.

Niet teveel betalen voor een huis dat het niet waard is

In Almere en Lelystad is een trend ontstaan van overbieden. Woningen worden regelmatig boven de vraagprijs verkocht. Daarnaast heb jij als koper slechts kort de tijd om te beslissen: je staat met veel mensen bij een open huis, een tweede bezichtiging is er niet bij en binnen een paar dagen moet je een eindbod indienen. Er is weinig tijd om te bedenken wat een realistisch bod is. Wij kennen de markt in Almere en Lelystad als geen ander en kijken samen met jou naar wat de woning waard is.

woning kopen almere

Door de juridische bomen het bos blijven zien

Welke ontbindende voorwaarden moet je laten opnemen in de koopakte? Wat zijn de juridische consequenties van een erfdienstbaarheid of opstalrecht? Welke rechten en plichten komen er kijken bij een VVE? Wat te doen bij (verborgen) gebreken aan een woning? Wie is er verantwoordelijk als er na het tekenen van de koopovereenkomst een lekkage ontstaat?

Wat voor jou een wirwar is aan juridische termen en documenten, is voor ons gesneden koek. Wij controleren alle documenten die betrokken zijn bij de koop van een woning. Daarnaast leggen wij je alles uit, zodat je straks weet wat je tekent.

Weten wat u koopt (aanvullende dienstverlening)

Als je een woning bezit, heb je ook ineens onderhoud. Een bouwtechnische keuring geeft inzicht in het onderhoud en de kosten daarvan voor de komende jaren. Daarnaast geeft het inzicht in de bouwtechnische staat van de woning. Wij geven je advies of een bouwtechnische keuring nodig is en kunnen je diverse partijen aanraden waar wij graag mee samenwerken.

Het zou geweldig zijn als je voor ons kantoor kiest en wij zullen er alles aan doen om voor jou een woning aan te kopen waar jij je helemaal goed bij voelt.

woning kopen almere

Van Westrhenen aankoopservice

€ 1.995,- inclusief btw

Inbegrepen:

  • bezichtiging van het object
  • vaststellen van de waarde en opstellen van een onderhandelingsplan
  • het voeren van onderhandelingen
  • het formuleren en bedingen van de relevante voorbehouden bij aankoop
  • controleren van alle relevante documentatie
  • controle concept koopakte
  • het bespreken van de koopakte
  • het uitvoeren van de eindinspectie voorafgaand aan het notarieel transport
  • het bijwonen van de afspraak voor het notarieel transport

vraag een kennismakingsgesprek aan

Benieuwd naar  de waarde van  jouw woning?

Woningwaarde berekenen