App ons Bel ons Mail ons

Over ons

Van Westrhenen Makelaardij Almere en Lelystad bestaat uit een enthousiast, oprecht en gedreven team. We hebben een passie voor woningen en liefde voor de mensen die hierin wonen.

Wij kunnen je van dienst zijn in Almere en Lelystad op het gebied van:

  • Woning verkopen
  • Woning kopen
  • Taxeren
  • Nieuwbouw kopen
  • Nieuwbouw verkopen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak kennis met ons!

Ons team

Ilonka Soeters

NVM makelaar-taxateur Stuur een mail Bel mij direct

Marlous Barewijk

Kandidaat-Makelaar (K-RMT) Stuur een mail Bel mij direct

Karin Joosten

NVM Makelaar-Taxateur / Kantoorleider Stuur een mail Bel mij direct

Linda Richardson

Assistent Makelaar / Nieuwbouw makelaar Stuur een mail Bel mij direct
GEDREVEN

Met ons als jouw makelaar wordt alles tot in de puntjes geregeld. Je bent verzekerd van goed advies en snelle service. Wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten of dat nou per mail is, per whatsapp of per telefoon. We zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen in de marketing, wetgeving en economie. Wat ons drijft is het beste resultaat voor onze klanten.

OPRECHT

Wij staan voor eerlijkheid en duidelijkheid. Bij ons geen addertjes onder het gras en verborgen kosten. Wij zijn eerlijk over alle aspecten van een woning en bieden duidelijke, overzichtelijke processen. Tijdens het hele proces van verkoop of aankoop wordt je door ons volledig geïnformeerd. Jouw belang staat voor ons voorop.

ENTHOUSIAST

Wij worden enthousiast van onze klanten en hun persoonlijke verhaal. Uitdagingen en ingewikkelde zaken gaan we niet uit de weg, daar gaan we juist harder van lopen! Dat enthousiasme werkt. Het brengt keer op keer partijen bij elkaar.

SUCCESVOL

Wij zijn al sinds 1988 expert in de Almeerse woningmarkt en sinds 2022 ook in Lelystad. Niet voor niets zijn we al zo lang een naam. Wij gaan voor concreet resultaat met aandacht voor de individuele wensen en situaties van onze verkopers. Dit uit zich in succesvolle verkopen en meer dan tevreden klanten.

Wat klanten van ons vinden

© Copyright 2024 Van Westrhenen Makelaardij | Website door Nextlead