Bel ons Mail ons

Een woning kopen: het eerste gesprek

Een eerste gesprek met de aankoopmakelaar bestaat uit:

  • Een kennismaking met ons
  • Een toelichting op onze service
  • Het bespreken van uw wensen & mogelijkheden
  • Verkennen van de Almeerse woningmarkt

Ons gesprek is geheel gratis en vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Meestal spreken we elkaar ongeveer één uur op het kantoor van Van Westrhenen Makelaardij. U krijgt een informatiefolder mee naar huis. Hierin vindt u ook onze opdracht tot dienstverlening, zodat u gelijk exact weet hoe onze voorwaarden in elkaar zitten.

afspraak aanvragen

Kennismaking

Het kopen van een woning is een intensief traject waarin een goede samenwerking met de makelaar belangrijk is. Een belangrijk onderdeel van een eerste gesprek is dan ook het kennismaken met elkaar. Wij lichten onze service toe en vertellen wat over het proces van een woning kopen. Voor u een goede gelegenheid om te kijken of het klikt.

Bespreken van uw wensen

Samen bespreken we uw wensen met betrekking tot de woning en uw verwachtingen van ons. Indien u niet bekend bent met Almere kunnen wij gelijk kijken welke wijken goed bij uw wensen passen. We zullen ook uw (financiële) mogelijkheden verkennen. Wij zullen samen uw wensen en mogelijkheden afwegen en dit vergelijken met het aanbod op de huidige markt.

Verkennen van de Almeerse woningmarkt

Samen bekijken wij met u het bestaande aanbod. We leggen u uit wat u er allemaal op u afkomt tijdens het aankooptraject en kunnen advies geven over stadsdelen, buurten en wijken. We sturen u in ieder geval naar huis met nieuwe inspiratie en nieuwe invalshoeken!

Hoe kan ik mij voorbereiden op het gesprek?

Het is handig als u van te voren uw mogelijkheden in kaart brengt, maar dit is niet noodzakelijk. Als u niet zo goed weet van wie u hypotheekadvies wilt krijgen, kunnen wij u adviseren over goede en betrouwbare partijen. Voor de rest hoeft u voor dit eerste gesprek niet veel voor te bereiden. Het gesprek is vooral voor u, om te bepalen of u graag met ons wilt samenwerken.

© Copyright 2024 Van Westrhenen Makelaardij | Website door Nextlead