Bel ons Mail ons

Nieuwbouwproject verkopen

Wij zijn expert op de Almeerse woningmarkt en verkopen nieuwbouwprojecten succesvol sinds 1988. Niet alleen kennen wij Almere door en door, wij hebben ook een uitgebreide database aan woningzoekenden en weten waar zij behoefte aan hebben. Met ons aan jouw zijde kunt je rekenen op een efficiënt en kwalitatief verkooptraject.

Marketing

Een optimale presentatie op Funda, Google Adwords campagne, Social Media campagne, advertenties in de lokale krant, mailings naar ons eigen zoekersbestand. Wij kunnen dit voor jou regelen en je adviseren over wat wél of niet werkt voor de doelgroep. Zo genereren we in korte tijd zoveel mogelijk aandacht voor jouw nieuwbouwproject, om gelijk een vliegende start te maken bij de start verkoop.

Uw informatieplicht uit handen geven

Het is belangrijk om de kopers zo volledig mogelijk te informeren. Voor kopers is het kopen van een nieuwbouwwoning vaak volledig nieuw. Of ze hebben het jaren geleden een keer gedaan. Kopers hebben veel vragen over het project maar ook over het proces. 

Onze makelaars hebben vele jaren ervaring met de verkoop van nieuwbouw. Ze kennen de vragen en weten hoe ze kopers moeten begeleiden, geruststellen en blij maken. Dit scheelt een hoop administratie en gedoe.

Verkoop nieuwbouwproject Almere
Verkoop nieuwbouwproject Almere

Optimale samenwerking

Wij zitten bovenop de verkoop. Leads worden zorgvuldig warm gehouden. We houden nauw contact met optanten en zodra optanten klaar zijn voor een koopakte, zorgen we dat deze snel wordt getekend. Wij ontzorgen volledig.

Gedurende het hele proces houden we iedereen op de hoogte van de voortgang van de verkoop van het nieuwbouwproject. Men weet exact hoe ver we zijn en adviseren gedurende het hele nieuwbouwtraject. 

Kennismaken?

Maak een afspraak met ons nieuwbouwteam en ervaar zelf wat wij voor u kunnen toevoegen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Ons nieuwbouw team

Linda Richardson
Hoofd Nieuwbouw
richardson@vanwestrhenen.nl
06-51353375

Marlous Barewijk
Kandidaat Makelaar
barewijk@vanwestrhenen.nl
06-23901041

Afspraak maken

© Copyright 2024 Van Westrhenen Makelaardij | Website door Nextlead