Bel ons Mail ons

Nieuwbouwproject De Kreekvelden in verkoop

Categories
blog Nieuwbouw

Nieuwbouwproject De Kreekvelden in Verkoop

In het heerlijk groene Oosterwold, in Almere wordt de verrassende woonwijk De Kreekvelden gerealiseerd. Hoe de buurt er precies uit komt te zien, bepaal je samen met je buren. Wat vast staat is dat er maar liefst 212 moderne koopwoningen komen in verschillende types en stijlen. Je vindt hier een woning met tuin waar jij je helemaal thuis voelt.

Stedenbouwkundig plan

Het ontwerp voor de wijk is al gemaakt en bestaat uit drie verschillende sfeergebieden: Langs de kavelweg, Centraal groen en Aan de kreek. De architectuur van de woningen is hierop gebaseerd. Samen met je buren kun je meebeslissen over de invulling van enkele plekken in de openbare ruimte. Een avontuurlijke speelplek voor kinderen bijvoorbeeld, met een tokkelbaan en leuke plekjes om zich te verstoppen. Een moestuin waar je dagelijks je verse groente haalt of een plek waar je kunt klussen. Het buurthuis wordt een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en samen komen. Bijvoorbeeld ook voor bijeenkomsten. Bewoners worden bij de uitwerking gevraagd om mee te beslissen over de inrichting van het buurthuis en de buitenruimte voor bijvoorbeeld een terras aan het water.

Woningen

De woningen hebben een casco van beton. Je kan kiezen voor een woning in metselwerk of een woning met metselwerk en houten gevelelementen. Ze voldoen aan alle duurzaamheidseisen van deze tijd waardoor je er het hele jaar door behaaglijk bij zit en ook nog eens bespaart op je energiekosten. Je kunt kiezen voor een woning van twee of van drie woonlagen, met een gebruiksoppervlakte van circa 87 tot 130m². Ga voor meer informatie naar de website De Kreekvelden.

De verkoop van de 1e fase 77 woningen type Kiem is gestart

De 77 woningen type Kiem zijn nu in verkoop! Op de website vind je alle informatie zoals de brochure, plattegronden, prijslijst en technische informatie. Wil jij hier wonen? Bekijk de interactieve kaart voor de beschikbare woningen.

Interesse?

Je kunt in aanmerking komen voor een woning door het invullen van het inschrijfformulier op www.dekreekvelden.nl. Het inschrijfformulier kan vanaf 30-03-2023 ingevuld worden. De prijslijst, de technische omschrijving, de verkooptekeningen en de verkoopbrochure zijn te downloaden op www.dekreekvelden.nl. De optietekeningen worden op een later moment op deze website als download geplaatst. Om de toewijzing van de woningen zorgvuldig te kunnen uitvoeren is het van belang dat je het inschrijfformulier compleet en tijdig invult. Je kunt het inschrijfformulier tot en met 11-04-2023 12:00 uur invullen. Inschrijving met een verklaring van de hypotheek adviseur genieten de voorkeur.

Contact Van Westrhenen Makelaardij

Heb je je droomhuis bij het nieuwbouwproject De Kreekvelden gevonden? Neem dan contact op met één van onze makelaars. Van Westrhenen Makelaardij heeft de kennis en ervaring om je verder te helpen en geeft antwoord op al je vragen. Wij kunnen je begeleiden bij elke stap in het aankoopproces.
Voor vragen bel je naar 036 – 53 83 200 of mail naar info@vanwestrhenen.nl.

© Copyright 2024 Van Westrhenen Makelaardij | Website door Nextlead