Bel ons Mail ons

Makelaar Almere Poort

Ben jij op zoek naar een makelaar in Almere Poort? In de voortdurend veranderende huizenmarkt kan het vinden van jouw droomhuis – of juist het verkopen van jouw woning tegen de juiste prijs – een behoorlijke uitdaging zijn. Of je nu op zoek bent naar het perfecte huis of een verkoper bent die het maximale uit de verkoop wil halen, een makelaar kan het verschil maken. Een ervaren makelaar is jouw gids in dit complexe proces, en helpt jou de best mogelijke resultaten te behalen. Als je op zoek bent naar een makelaar in Almere Poort, hoef je niet verder te zoeken dan Van Westrhenen Makelaardij.

Wonen in Almere Poort

Almere Poort is een van de nieuwste stadsdelen van Almere. Het stadsdeel is gelegen aan de westkant en ligt dan ook aan de A6, en is vlakbij Amsterdam en ’t Gooi. Het is een relatief snelgroeiende wijk die een perfecte mix is van stedelijk gemak en een rustige leefomgeving. Het stadsdeel ligt namelijk dichtbij het IJmeer en het strand, dus als bewoner kan je genieten van prachtige uitzichten, maar ook van watersportactiviteiten en wandelingen langs de kust. Ook heeft het stadsdeel een goede busverbinding met de andere stadsdelen, én heeft het een eigen NS-station.

Almere Poort is als snelgroeiende wijk nog volop in ontwikkeling. Wat dan ook direct opvalt is de architectuur en de opzet van de wijk. Duin is daar een mooi voorbeeld van. De huizen zijn ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid, ze zijn voorzien van eigentijdse gemakken, en ze variëren van appartementen tot grote eengezinswoningen. Er zijn verschillende groene zones en parken in de buurt die van de wijk een aangename woonomgeving maken.


In Almere Poort zijn er ruime voorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten beschikbaar. Er zijn verschillende basisscholen en middelbare scholen waaronder een Internationale school, in de omgeving, waardoor het een aantrekkelijke woonlocatie is voor gezinnen. Bovendien kan je bij diverse supermarkten terecht voor dagelijkse boodschappen.

Het wonen in Almere Poort biedt het beste van twee werelden. Je geniet van moderne voorzieningen en het gemak van een stedelijke omgeving, gecombineerd met de prachtige natuurlijke omgeving. Met een diversiteit aan huisstijlen en voorzieningen is er voor ieder wat wils. Of je nu van het water houdt, graag rustige strandwandelingen maakt of gewoon wilt genieten van een diverse gemeenschap, Almere Poort is een fantastische plek om je thuis te noemen.

Huis kopen in Almere Poort

Ben je op zoek naar een nieuwe woning en overweeg je om een huis te kopen in Almere? Bij ons ben je aan het juiste adres. Onze makelaar kent de markt, en kan je helpen jouw droomhuis te vinden en de stap richting deze mooie stad te zetten.

Een makelaar kan je helpen bij iedere stap in het proces. Denk aan het selecteren van geschikte woningen om te bekijken, onderhandelen over de prijs en het afhandelen van de juridische procedures. Een makelaar kan je voor een miskoop behoeden doordat hij bijvoorbeeld op de hoogte is van de bouwkundige staat van het huis, of van bepaalde juridische rechten van anderen die op het huis of de grond rusten. Zo kan je een weloverwogen beslissing nemen, en kom je na de aankoop niet voor onverwachtse problemen te staan. Wil je weten hoe de makelaar in Almere Poort van Van Westrhenen Makelaardij jou kan helpen bij de aankoop van een woning in Almere? Klik dan hier.

De gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam, de nabijheid van het strand, de bijzondere woningbouw en moderne, energiezuinige, onderhoudsarme woningen maken dit stadsdeel bijzonder populair. Het is daarmee ook een van de duurdere stadsdelen van Almere. Per vierkante meter betaal je gemiddeld € 3.000,- (Q2 2019). Alleen in Almere Hout betaal je meer. Ter vergelijking: gemiddeld betaal je in heel Almere gemiddeld € 2.390,- per m2.

Huis verkopen Almere Poort

Omdat het verkopen van je huis erg spannend kan zijn, is het goed om een makelaar in te schakelen. Zo ben je verzekerd van een soepele transactie en een goede prijs. Een makelaar kan je namelijk helpen om de balans op te zoeken tussen jouw wens voor de beste prijs, en een aantrekkelijke prijs voor een potentiële koper. Toch gaat verkopen niet alleen over het bepalen van een prijs, ook de presentatie van de woning is belangrijk. Het huis moet immers aantrekkelijk zijn voor een breed publiek. Onze makelaar in Almere Poort kan je daarbij helpen.

Als je Van Westrhenen Makelaardij inschakelt om te helpen bij de verkoop van je woning, dan vindt allereerst een gesprek plaats. Voor dit gesprek hoef je niets voor te bereiden, het gaat vooral om een kennismaking met jou en jouw woning. Wil je meer lezen over hoe zo’n eerste gesprek gaat? Kijk dan hier.

Contact makelaar Almere Poort

Een woning kopen of verkopen vraagt kennis en ervaring. Vaak moet daarnaast snel gehandeld worden. Met ons team aan makelaars in Almere Poort zorgen ervoor dat je geïnformeerde keuzes kan maken. Kom bij ons langs om kennis te maken met onze service en onze collega’s, of klik hier om contact op te nemen.

© Copyright 2024 Van Westrhenen Makelaardij | Website door Nextlead