Bel ons Mail ons

Dag van de makelaar

Vandaag vroeg begonnen 8.30 uur, opgestart thuis. Dat kan tegenwoordig. Het “thuiswerken” is niet meer weg te denken. Op weg naar het werk had ik in de auto al de eerste klant aan de lijn. Erg geïnteresseerd in Oosterwold en als je daar over aan de praat raakt, nou ben je niet zomaar uitgepraat.

Beloofd daarover informatie later vandaag door te zetten. Eenmaal op kantoor moest er een offerte voor de verkoop uit. Samen met een collega de woning beoordeeld en een hele mooie offerte verstuurd. Ondertussen had ik nog 2 taxaties uitstaan en ook dat kan, 1 met een verbetervoorstel. Aangepast en voilà deze werd snel gevalideerd en de klant heeft deze al in de mailbox.

De andere taxatie was zonder validatie en daar heb je dan weer een collega voor nodig, die met je meekijkt en zijn goedkeuring geeft. Dit geval een collega buiten de deur, want mijn eigen collega staat op de latten! Allemaal keurig door die collega in een verklaring vastgelegd en ook die taxatie kon verstuurd worden. Daarna de nota’s laten opmaken.

Vandaag was sowieso een spannende dag want onze website ging LIVE! Weken zo niet maanden zijn wij daar mee aan de slag geweest. Het is een dynamische proces tussen onze normale werkzaamheden door. Dus van 11.00 uur tot pak hem beet 14.00 uur mee bezig geweest. Het is een prachtige website, maar we moeten nog wel wat fine tunen. Voordat je opkijkt ben je zo uren verder. Gauw even een lunchpauze gehouden en weer door. Want het is druk.

Om 15.00 uur had ik weer een taxatie staan in Almere Buiten. Prachtig weer buiten dus het was geen straf dat ik even 5 minuten moest lopen naar de woning. Na een klein half uurtje opname weer op route naar Muziekwijk. Er stonden nog 3 bezichtigingen in mijn agenda en helaas de laatste kwam niet opdagen. Ook niet bereikbaar. Jammer weer.

Verkopers doen hun best op het huis op orde te tonen en ik sta daar even voor niets. Enfin, terug naar kantoor en eigenlijk zit ik alleen hier, want ik ben nog aan het werk. Veel administratie, ondanks de digitalisering, komt toch vaak na het werk. Maar het was een productvolle dag. Oh ja, ook nog een woning… hopelijk …aangekocht.

Mijn aankoopklant zal er heel blij van worden als ik hem dit kan vertellen………en mss krijg ik een bod binnen op een andere woning. De dag is te kort, te snel omgevlogen en morgen verplichte cursusdag.

Sluiting 19.10 uur. Eet spaghetti straks……..

© Copyright 2024 Van Westrhenen Makelaardij | Website door Nextlead