Bel ons Mail ons

Als ik een huis ga bezichtigen welke vragen kan ik dan aan de makelaar stellen?

Als ik een huis ga bezichtigen welke vragen kan ik dan aan de makelaar stellen?

Een makelaar begrijpt als geen ander dat het kopen van een huis een ingrijpende beslissing is. Het is belangrijk om voldoende informatie te hebben om tot een weloverwogen beslissing te kunnen komen. Onze makelaren zijn opgeleid om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Ze staan altijd voor je klaar en denken graag met je mee. Je mag alles aan ze vragen, geen vraag is te gek. Een goede makelaar gaat goed voorbereid naar de bezichtiging, dus er is een grote kans dat hij of zij jou meteen kan helpen bij je vraag. Soms is een vraag wat ingewikkelder en moet er nog wat worden uitgezocht voordat er een antwoord kan worden gegeven, maar ook dit doen onze makelaren graag voor je. Hij of zij neemt je vraag dan mee, zoekt het uit en koppelt dit zo snel mogelijk aan je terug. Hou je vooral niet in bij het stellen van vragen, wij vinden het namelijk juist belangrijk dat jij met een goed gevoel de deur uitgaat en dat je genoeg informatie hebt om je beslissing te kunnen maken. Het stellen van genoeg vragen stelt je in staat om eventuele twijfels en zorgen te laten verdwijnen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Vraag ons bijvoorbeeld naar:
–        Specifieke behoeften en wensen: leg dit voor aan de makelaar zodat hij of zij met je mee kan denken over de mogelijkheden.
–        Onderhoud en reparatie: dit kan je een beter beeld geven van de staat van het huis en het toekomstige onderhoud.
–        Buurtvoorzieningen: vraag bijvoorbeeld naar scholen, winkels, openbaar vervoer of andere faciliteiten die voor jou belangrijk zijn, zo krijg je een beter beeld van de leefomgeving en of dit past bij jouw levensstijl.

Contactinformatie

Almere

Randstad 22 147
1316 BM Almere

036 - 53 83 200
info@vanwestrhenen.nl
Lelystad

Zilverparkkade 25b
8232 WJ Lelystad

0320 - 33 10 72
lelystad@vanwestrhenen.nl
“voor onze klanten zijn we ook na werktijd beschikbaar”
© Copyright 2024 Van Westrhenen Makelaardij | Website door Nextlead