Bel ons Mail ons

Bieden op een huis, hoe werkt dat?

Als het tijd is om op een huis te bieden, is het belangrijk dat je het hele koopproces goed in handen hebt. Daarom geven wij de aanrader om digitale platforms te gebruiken. Er zijn verschillende platforms die het proces van bieden digitaal begeleiden zoals Move, Eerlijk bieden, MijnHuiszaken. Daarmee heb je een volledig online (ver)koopdossier waarin je in één oogopslag alle info over een woning kan vinden zoals foto’s, plattegronden, energielabel, kadasterinformatie, lijst van zaken, vragenlijst.

Als je op een huis wil bieden kun je dat makkelijk doorgeven via deze sites en je kunt ook direct communiceren met de makelaar door opmerkingen te plaatsen, notificaties te ontvangen en Opdracht tot Dienstverlening te ondertekenen.

Het overzicht van biedingen op jouw gekozen woning kun je vinden in het biedlogboek. Deze platforms bieden een digitaal overzicht van alle ontvangen biedingen op een woning. Inzage krijg je als de woning definitief verkocht is, m.a.w. als de financiering koper rond is. Tenzij jij natuurlijk de koper bent geworden. Dan is die informatie niet meer relevant.

Contactinformatie

Almere

Randstad 22 147
1316 BM Almere

036 - 53 83 200
info@vanwestrhenen.nl
Lelystad

Zilverparkkade 25b
8232 WJ Lelystad

0320 - 33 10 72
lelystad@vanwestrhenen.nl
“voor onze klanten zijn we ook na werktijd beschikbaar”
© Copyright 2024 Van Westrhenen Makelaardij | Website door Nextlead