App ons Bel ons Mail ons

Expert in Oosterwold
Van Westrhenen Makelaardij

Oosterwold is een bijzonder gebied tussen Almere en Zeewolde waar de gebiedsinrichting volledig wordt overgelaten aan de (toekomstige) bewoners. Alles is hier anders dan anders. Toegangswegen en straatlantaarns ontwerp en onderhoud je samen met je buren. Bewoners wekken hun eigen energie op en je zorgt zelf voor de afvoer van je afvalwater. De grond is een stuk goedkoper, maar is dan ook niet bouwrijp.  Je moet daadwerkelijk alles zelf regelen. Dat geeft heel veel vrijheid maar stelt je ook voor een aantal uitdagingen.

Inmiddels heeft Van Westrhenen al vele malen woningen mogen taxeren in Almere Oosterwold. Ook hebben we enkele (half)afgebouwde woningen verkocht. Ook voor ons is Oosterwold een uitdaging. Maar een waar we met volle teugen van genieten. 

vraag een taxatie aan KENNISMAKINGSGESPREK VERKOOP

Oosterwold Taxatie

Voor het financieren van een woning heb je een gevalideerd taxatierapport. Dit is een rapport dat wordt gemaakt door een taxateur en extern gevalideerd (gecontroleerd) door een validatie instituut, zoals het NWWI. Jouw niet-standaard woning in Oosterwold moet dan in een sterk gestandaardiseerd stramien passen. Bovendien is iedere woning in Oosterwold weer zo anders dat een taxateur veel onderzoek moet doen om alle aspecten van de woning te doorgronden. Een uitdaging die onze taxateurs met liefde aangaan.

NWWI gevalideerd rapport € 799,-
Binnen 2 weken geleverd

vraag een taxatie aan

Oosterwold woning verkopen

Als je jouw woning verkoopt ben je verplicht jouw koper volledig te informeren, de zogenaamde informatieplicht. Een woning in Oosterwold heeft ingewikkelde juridische constructies, bijzondere rechten en plichten en ongewone installaties. Het informeren van je koper kost daardoor veel tijd en vraagt zorgvuldigheid. Wij zijn inmiddels uitgebreid bekend met alle bijzonderheden die Oosterwold met zich meebrengt. Wij nemen de informatieplicht van je over. We nemen uitgebreid voor de bezichtiging en nodigen geĂ¯nteresseerden daarnaast ook uit bij ons op kantoor, voor een uitgebreid informatief gesprek. Daarnaast krijgt u uiteraard de volledige begeleiding die u van ons gewend bent. Een uitgebreid publiciteitspakket, advies, onderhandelen, opstellen van de koopakte, begeleiding bij inspectie en overdracht en begeleiding bij conflicten.

Nodig ons uit bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek en ontvang van ons een gratis waardebepaling van uw woning inclusief een offerte.

Vraag een gesprek aan

Contact

Almere

Randstad 22 147
1316 BM Almere

036 - 53 83 200
info@vanwestrhenen.nl
Lelystad

Zilverparkkade 25b
8232 WJ Lelystad

0320 - 33 10 72
lelystad@vanwestrhenen.nl

Aangesloten bij

© Copyright 2023 Van Westrhenen Makelaardij | Website door Nextlead