App ons Bel ons Mail ons

Makelaar Almere Haven
Van Westrhenen Makelaardij

Ben je op zoek naar een huis in Almere Haven, of wil je je huis in deze wijk juist verkopen? Bij van Westrhenen Makelaardij ben je aan het juiste adres. Wij begrijpen dat het kopen van jouw droomhuis, of het verkopen van uw huis tegen een goede prijs, een behoorlijke uitdaging kan zijn. Als je het maximale uit dit proces wil halen, dan kan een makelaar het verschil maken. Onze makelaar in Almere Haven kent de markt, en kan een waardevolle gids zijn tijdens dit proces.

Wonen in Almere Haven

Almere Haven is een wijk gelegen aan de westkant van de stad. Het is de oudste wijk van de stad, en staat bekend om de haven, sfeervolle straatjes en de diverse architectuur. Met de nostalgische sfeer in de wijk, de karakteristieke panden en leuke pleinen straalt Almere Haven een bijzondere charme uit.

Naast de sfeer in de wijk is er ook een breed scala aan moderne voorzieningen. Er zijn verschillende winkels en supermarkten waar je terecht kan voor dagelijkse boodschappen, maar ook als je op zoek bent naar gezelligheid zijn er voldoende restaurants en cafés om uit te kiezen. Wil je liever naar een theatervoorstelling of iets anders cultureels doen? Dat kan hier ook.

In de wijk zijn verschillende woningtypen te vinden, van de jaren 80 tot moderne nieuwbouw. Zo heeft Almere Haven voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een kleine knusse woning, of een appartement.

De wijk is omgeven door groen en dichtbij het Gooimeer. Als je graag buiten bent heeft de wijk dan ook veel te bieden. Je kan genieten van wandel- en fietspaden, maar ook zijn er leuke mogelijkheden voor watersport, ontspanning of andere vormen van recreatie in de natuur.

Almere Haven is daarnaast goed verbonden met de overige delen van de stad, en ook is er een uitgebreid busplatform die snel vervoer heeft naar NS stations of Amsterdam/Utrecht. Kortom: wonen in Almere Haven is een unieke combinatie van historische charme en moderne voorzieningen.

Huis kopen Almere Haven

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning en Almere Haven overweegt, dan bent je bij ons aan het juiste adres. Onze makelaar in Almere Haven kent de lokale markt, en is daarom goed uitgerust om je te helpen jouw droomhuis te vinden in deze prachtige wijk.

Waarom een makelaar bij aankoop?

Een huis kopen is een proces wat soms lang kan duren. De markt is in beweging. Daarnaast moet vaak onderhandeld worden over de prijs en moeten enkele juridische procedures worden afgehandeld. Onze makelaar kan je helpen bij iedere stap in dit proces. De makelaar kan je bijvoorbeeld informeren over de bouwkundige staat of bepaalde juridische rechten van anderen op het huis of op de grond. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken en kom je niet voor onverwachtse problemen te staan.

Huis verkopen Almere Haven

Onze makelaar kan je niet alleen helpen met de aankoop van een woning, maar ook met de verkoop van uw woning. Als je verzekerd wil zijn van een soepele transactie en een goede prijs, dan ben je bij van Westrhenen Makelaardij aan het juiste adres. Onze makelaars kunnen je helpen bij het vaststellen van een goede prijs en een aantrekkelijke prijs voor de potentiële koper. Een huis verkopen gaat echter om meer dan alleen het vaststellen van de juiste prijs. Een makelaar kan je bijvoorbeeld ook helpen met de presentatie van de woning, om de woning voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk te maken.
Als je Van Westrhenen Makelaardij inschakelt om te helpen bij de verkoop van je woning, dan vindt allereerst een gesprek plaats. Voor dit gesprek hoef je niets voor te bereiden, het gaat vooral om een kennismaking met jou en jouw woning. Wil je meer lezen over hoe zo’n eerste gesprek gaat? Kijk dan hier.

Contact makelaar Almere Haven

Een woning kopen of verkopen vraagt kennis en ervaring. Vaak moet daarnaast snel gehandeld worden. Met ons team aan makelaars in Almere Haven zorgen ervoor dat je geïnformeerde keuzes kan maken. Kom bij ons langs om kennis te maken met onze service en onze collega’s, of klik hier om contact op te nemen.

Contact

Almere

Randstad 22 147
1316 BM Almere

036 - 53 83 200
info@vanwestrhenen.nl
Lelystad

Zilverparkkade 25b
8232 WJ Lelystad

0320 - 33 10 72
lelystad@vanwestrhenen.nl

Aangesloten bij

© Copyright 2023 Van Westrhenen Makelaardij | Website door Nextlead