App ons Bel ons Mail ons

't Eemgoed type L / Oeverwal 76 / Type L 77

1349JC ALMERE Verkocht
Oeverwal 0ong ALMERE
Oeverwal 0ong ALMERE 1
Oeverwal 0ong ALMERE 2
Oppervlakte wonen 120 m2 wonen
Oppervlakte perceel m2 perceel
Aantal slaapkamers slaapkamers
Type:
Woonhuis
Soort:
bungalow
Type woonhuis:
tussenwoning
Bouwjaar:
2021
Energielabel:
€ 604.000 v.o.n.

Type L

De L woning is een royale woning met 3 slaapkamers.

De ontworpen badkamer en keuken met apparatuur konden meegeleverd worden, maar liggen ondertussen vast voor de woning evenals de diverse gekozen opties voor woningen. Verder bestaat de oplevering uit een gecoate vloer en schilderklare binnenwanden. De verkoopprijs is inclusief 21% BTW en 'vrij op naam'.

De woningen zijn ontworpen om duurzaam om te gaan met energie. De woningen zijn goed geïsoleerd, goed geventileerd en bieden het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat, tegen een lage energierekening.

Zon en warmte
De energie komt grotendeels van de zon. Door de zonnepanelen wordt de zon omgezet naar elektrische energie, en via de grote glazen gevels komt direct zonnewarmte binnen. Omdat er zoveel energie binnenkomt, is een groot systeem voor warmte niet meer nodig. Wat goed is voor het binnen comfort, is gebruikmaking van de buitenlucht om te kunnen koelen met hetzelfde systeem.

De woningen zijn voorzien van een warmtepomp die de ruimtewarmte opwekt en in beperkte mate ook de vloer en daarmee de ruimte kan koelen. De warmwatervoorziening komt eveneens uit de warmtepomp. Het systeem wordt gevoed door elektriciteit.

Elektriciteit
Alle woningen zijn voorzien van PV panelen, ook wel zonnepanelen genoemd, die de opwekking van elektriciteit leveren. De woningen zijn aangesloten op het elektranetwerk zodat eventuele overschotten of tekorten (denk aan de winterperiode) gereguleerd kunnen worden.

Afvalwaterzuivering
In Oosterwold zorgt iedereen zelf voor het zuiveren van huishoudelijk afvalwater. Er wordt namelijk geen riolering aangelegd.

We spreken over zwart en grijs afvalwater. Zwart afvalwater is afkomstig van het toilet. Na enige tijd krijgt dit water een zwarte kleur door het bacterieel rottingsproces. Grijs afvalwater omvat het huishoudelijk afvalwater dat afkomstig is van een bad, douche, keuken wasmachine, enz. Doordat dit water verontreinigd is met zeepresten, krijgt het uiteindelijk een grijze kleur.

Op 't Eemgoed vindt de inzameling van zowel grijs als zwart water plaats in een eigen waterzuiveringssysteem. Het ontwerp van dit systeem is in 2021 nog eens aangepast op aanwijzing van het Waterschap, de basis bestaat nu uit een zogenaamde technische IBA (individuele behandeling afvalwater) uitlopend in een vloeiveld.

Overdracht

Koopsom
€ 604.000 v.o.n.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
bungalow
Type woonhuis
tussenwoning
Bouwjaar
2021
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Tuin

Type
achtertuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
zuid
Oppervlakte
98 m²

Woonhuis

Kamers
4
Slaapkamers
Verdiepingen
1
Woonopp.
120 m²
Inhoud
486 m³
Perceelopp.
Ligging

Energie

Energie label
Isolatie
v
Verwarming

Garage

Type
geen garage

Berging

Type

Interesse in deze woning?

Oeverwal 0ong ALMERE
Oeverwal 0ong ALMERE

Contact

Almere

Randstad 22 147
1316 BM Almere

036 - 53 83 200
info@vanwestrhenen.nl
Lelystad

Zilverparkkade 25b
8232 WJ Lelystad

0320 - 33 10 72
lelystad@vanwestrhenen.nl

Aangesloten bij

© Copyright 2023 Van Westrhenen Makelaardij | Website door Nextlead