Aankoopmakelaar Lelystad

Een woning in Lelystad kopen met Van Westrhenen makelaardij als aankoopmakelaar. Wij gaan verder waar andere makelaars stoppen.

Aankopen in Lelystad met Van Westrhenen Makelaardij!

Hieronder een overzicht met wat u op deze pagina kunt vinden.

 • Wat wij voor jou doen om een woning voor de juiste prijs aan te kopen
 • Prijs van onze dienstverlening (populair)
 • Informatie over het team Van Westrhenen Makelaardij
 • NVM aankoopmakelaar Lelystad nieuwbouw
 • NVM aankoopmakelaar Lelystad bestaande bouw
 • Waarom wij niet op basis van No Cure, No Pay werken
 • Waarom wij de beste aankoopmakelaar in Lelystad zijn

Wat betekent dat voor jou, Van Westrhenen aankoopmakelaar Lelystad


Bemiddelen in de aankoop van een woning! Hoe doen wij dat?

Er is op dit moment een krappe huizenmarkt, er wordt wel bijgebouwd maar dit gaat niet op het gewenste tempo. Om toch jouw droomwoning te kunnen bemachtigen is het nu nog meer nodig om een ervaren aankoopmakelaar in te schakelen, die toegang heeft tot een uitgebreid netwerk.

Niet elke woning staat namelijk op Funda en er zit ook tijd tussen wanneer mensen een woning gaat verkopen en wanneer deze woning op Funda wordt geplaatst. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om u woningen te laten zien, voordat ze op Funda staan. Wij gaan verder waar andere makelaars stoppen.

Met ons als NVM aankoopmakelaar in Lelystad vergroot je de kans op succes. Wij hebben via ons netwerk, dat wij sinds 1988 hebben opgebouwd, vaak ingangen die u zelf niet heeft. Wij helpen je bij het vinden van helpt je ideale woning en vertellen je over de bijzonderheden van elke woning. Vervolgens doen wij in overleg met u het juiste bod.

NVM aankoopmakelaar Lelystad

Wij hebben als NVM aankoopmakelaar in Lelystad, een meerjarige opleiding gedaan, doen elk jaar cursussen en trainingen om niet alleen up-to-date te blijven van de lokale markt maar ook van nieuwe tools en wat er landelijk gebeurt. Als laatste en zeker niet onbelangrijk moeten wij ons als NVM aankoopmakelaar aan een erecode houden. De NVM ziet streng toe, dat makelaars zich aan deze erecode houden. Maar zelfs wanneer er niemand kijkt, volgen wij deze code. Zo weet u dat wij niet voor de beste makelaars deal gaan maar voor de beste deal voor u.

Met ons als NVM aankoopmakelaar in Lelystad is er meer vertrouwen!

De onderzoeksplicht

Wie een huis wil kopen, heeft een onderzoeksplicht. Wat betekent dit nou eigenlijk? Het betekent dat jij als koper ervoor verantwoordelijk bent dat je zo goed mogelijk onderzoekt wat de staat van de koopwoning is. Wij als NVM aankoopmakelaar helpen u bij het doen van de onderzoeksplicht, als ervaren aankoopmakelaar in Lelystad hebben wij veel kennis van de lokale markt en de woningen. Wij weten wanneer welke wijk is gebouwd en wat de veel voorkomende gebreken zijn. Bij de onderzoeksplicht, kijken wij met u als koper naar de staat van de woning, het onderhoud, maar ook of er bepaalde verplichtingen bij het huis horen.

Zekerheid wanneer het tegenzit

Wij begeleiden je bij alle juridische haken en ogen die je tegenkomt bij het plaatsen van een bod en het kopen van een huis. Mochten wij het niet goed doen, wat niet gebeurt. Echter puur voor het geval dat, hebben wij een NVM goedgekeurde beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Onzichtbare gebreken (ook wel verborgen gebreken genoemd)

Dit is ‘m. Het huis van jou of jullie dromen! Alles klopt! Tenminste, zo lijkt het op het eerste gezicht… Helaas, is er altijd een kans dat dit ook dit droomhuis verborgen gebreken heeft die je niet direct ziet.

Hoe werkt de aankoop van een woning met verborgen gebreken. Nou dat gaat als volgt, in principe geldt dat je een bestaand huis inclusief alle zichtbare en onzichtbare gebreken koopt. Laat je grondig onderzoek na, dan is er een grotere kans dat je de verkoper niet meer aansprakelijk kunt stellen als later toch blijkt dat de woning gebreken heeft. Wij als NVM aankoopmakelaar helpen u bij het vinden van de verborgen gebreken. Dit doen we niet alleen door de woning te bekijken maar ook om door te vragen.

De verkoper heeft namelijk een mededelingsplicht. Dit wil zeggen dat de verkoper verplicht is om alle gebreken die de verkoper kent, en die van belang zijn voor de aankoop van de woning, aan de koper te melden. Helaas, komt het vaak voor dat de verkoper gebreken vergeet te melden. Naast onze bouwkundige kennis, kennen wij als aankoopmakelaar Lelystad elke wijk en weten daarom ook welke vragen wij namens u moeten stellen bij welke woning.


Van Westrhenen aankoopmakelaar kosten

€ 1.995,- inclusief btw

Inbegrepen:

 • bezichtiging van het object
 • vaststellen van de waarde en opstellen van een onderhandelingsplan
 • het voeren van onderhandelingen
 • het formuleren en bedingen van de relevante voorbehouden bij aankoop
 • controleren van alle relevante documentatie
 • controle concept koopakte
 • het bespreken van de koopakte
 • het uitvoeren van de eindinspectie voorafgaand aan het notarieel transport
 • het bijwonen van de afspraak voor het notarieel transport

Over Van Westrhenen Makelaardij – Aankoopmakelaar Lelystad kosten

Het besef groeit dat het waardevol is om aandacht te besteden aan de specifiek vrouwelijke factor in de makelaardij. Huizen zijn immers emotie. Vrouwen houden zich meer bezig met huizen en wonen.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Wij staan voor een persoonlijke benadering door:

 • jou als klant de ruimte te geven;
 • goed te luisteren naar de wensen;
 • aandacht te hebben voor details;
 • het doorzien van de praktische aspecten van een woning.

Samenwerking

Jij weet zelf het beste wat er nodig is. Jouw wensen staan centraal en wij geven gedegen advies. Samen kopen we DE woning.

Persoonlijk

Een nieuw huis markeert een nieuwe fase in je leven. Als klein kantoor zijn wij in staat jou de persoonlijke aandacht te geven en oog te hebben voor jouw unieke situatie.

Vertrouwen

Van Westrhenen Makelaardij is een NVM makelaar. Onze diensten worden overeenkomstig de NVM- erecode uitgevoerd. NVM aankoopmakelaar Lelystad

Bereikbaarheid

Zes dagen per week bereikbaar via telefoon, mail, sms en WhatsApp.

Met Van Westrhenen als NVM-aankoopmakelaar in Lelystad, wordt je gedurende het gehele aankoopproces ontzorgt. Je wordt geholpen tijdens alle stappen van het aankopen van een woning. Vaak ook stappen of dingen waar je als koper zelf niet aan had gedacht, er komt namelijk meer bij kijken dan in je in eerste instantie verwacht. Wij helpen u als aankoopmakelaar Lelystad met onder andere de onderzoeksplicht, de juridische rompslomp, energielabel, een bouwkundige keuring en bij appartementen met een VvE.

Met ons NVM-aankoopmakelaar in Lelystad heb je een ervaren deskundige die jouw belang dient. Wij houden het hoofd koel en nemen ingewikkelde documenten bij uit handen en zorgen dat het perfect geregeld wordt.

NVM aankoopmakelaar Almere

NVM aankoopmakelaar Lelystad nieuwbouw

Lelystad is het Almeerse stadsdeel dat het dichtstbij Amsterdam ligt en is vanwege zijn ligging erg populair. Lelystad Poort heeft zowel projectmatig nieuwbouw als door particulier gebouwd nieuwbouw en er zijn nog kavels beschikbaar. Klik hier om de kavels te bekijken in Almere Poort.

In Almere Poort vind je zelfbouwkavels in alle wijken:

Ongeacht of u zelf gaat bouwen of een bestaande (nieuwbouw) woning in Almere Poort wilt kopen, wij kunnen u van dienst zijn als NVM aankoopmakelaar Almere Poort. Wij hebben van zaken waar de meeste kopers weinig verstand van hebben, onze expertise gemaakt. Zo begeleiden wij u onder andere bij de onderzoeksplicht, juridische documentatie en alle bijkomende zaken.

Zelf bouwen in Lelystad – aankoopmakelaar advies in Lelystad

Wilt u zelf gaan bouwen in Lelystad en wilt u een aankoopmakelaar inschakelen voor het kiezen en kopen van de kavel en de juridische randzaken. Dan zijn wij u graag van dienst.

Gesprek met stedenbouwkundige van de gemeente Lelystad

Wij helpen u graag op weg naar een gratis adviesgesprek met de stedenbouwkundige van de gemeente Lelystad. Deze kent de gemeentelijke kaders en richtlijnen en de mogelijkheden en de verwachte politieke veranderen. Deze stedenbouwkundige van de gemeente kan daardoor extra goed met uw zelfbouw wensen meedenken. Zodat u weet waar u rekening mee moet houden tijdens het zelf bouwen van uw woning in Lelystad.

De beschikbare kavels kunt u vinden op de kavelkaart

Aankoopmakelaar Lelystad kosten

De kosten van ons als NVM aankoopmakelaar in Lelystad zijn € 1.995,- inclusief btw. Wij zijn met deze prijs niet de goedkoopste aankoopmakelaar in Lelystad, hier zijn wij ons van bewust. Wanneer u ons vraagt om uw aankoopmakelaar in Lelystad te zijn, dan kunt u erbij ons zeker van zijn dat u volledig wordt ontzorgt en geïnformeerd. Wij gaan verder waar andere makelaars stoppen.

Lees hier meer over kopen in Lelystad en wat u van Lelystad mag verwachten in de toekomst of bekijk hier de pagina van de gemeente Lelystad over de nieuwbouw en kavel verkoop in Lelystad.


Aankoopmakelaar Lelystad No Cure, No Pay

Een vraag die af en toe gesteld wordt is of wij ook als aankoopmakelaar in Lelystad op basis van no cure, no pay werken. Ons antwoord is hierop nee. Net zoals dat Coolblue alles doet voor een glimlach, doen wij alles voor de service.

Om u als klant volledig te kunnen informeren en de volledigheid en juistheid van onze aankoopmakelaar dienst te waarborgen, is het niet mogelijk om als aankoopmakelaar Lelystad no cure no pay te werken.

De beste aankoopmakelaar Lelystad

Wij durven te zeggen dat wij de beste aankoopmakelaar in Lelystad zijn. Wij nemen uitgebreid te tijd om woningen te bezichtigen voor of met u en stellen van alle bekeken woningen een lijst met technische voor en nadelen op, die gaat over het onderhoud en de mogelijkheid tot uitbouw. Evenals een lijst met voor- en nadelen van de wijk, zoals het aantal voorzieningen in de buurt en wat u van de wijk mag nu en in de toekomst mag verwachten.

Bij elke bezichtiging wordt u vergezeld door één van onze ervaren makelaars. En ook wanneer één van onze makelaars in opleiding de aankoop opdracht uitvoeren, worden zij voortdurend begeleidt door een in dat stadsdeel ervaren aankoopmakelaar.

Hierdoor weten wij zeker dat ongeacht de makelaar van ons kantoor die u helpt. Dat u altijd het service en kennis niveau ontvangt dat u mag verwachten.

Wij gaan verder waar andere makelaars stoppen

Neem contact met ons op

Benieuwd naar  de waarde van  jouw woning?

Woningwaarde berekenen