Aankoopmakelaar Almere

Een woning in Almere kopen met Van Westrhenen makelaardij als aankoopmakelaar. Wij gaan verder waar andere makelaars stoppen.

Aankopen in Almere met Van Westrhenen Makelaardij!

Hieronder een overzicht met wat u op deze pagina kunt vinden.

 • Wat wij voor jou doen om een woning voor de juiste prijs aan te kopen
 • Prijs van onze dienstverlening (populair)
 • Informatie over het team Van Westrhenen Makelaardij
 • NVM aankoopmakelaar Almere Poort
 • NVM aankoopmakelaar Almere Buiten
 • Waarom wij niet op basis van No Cure, No Pay werken
 • Waarom wij de beste aankoopmakelaar in Almere zijn

Wat betekent dat voor jou, Van Westrhenen aankoopmakelaar Almere


Bemiddelen in de aankoop van een woning! Hoe doen wij dat?

In een krappe huizenmarkt moet je slim kunnen handelen. Kies daarom voor een NVM aankoopmakelaar Almere. Met ons als NVM aankoopmakelaar vergroot je de kans op succes. Wij hebben via ons netwerk, dat wij sinds 1988 hebben opgebouwd, vaak ingangen die u zelf niet heeft. Wij helpen je bij het vinden van helpt je ideale woning en vertellen je over de bijzonderheden van elke woning. Vervolgens doen wij in overleg met u het juiste bod.

NVM aankoopmakelaar Almere

Wij hebben als NVM aankoopmakelaar in Almere, een meerjarige opleiding gedaan, doen elk jaar cursussen en trainingen om niet alleen up-to-date te blijven van de lokale markt maar ook van nieuwe tools en wat er landelijk gebeurt. Als laatste en zeker niet onbelangrijk moeten wij ons als NVM aankoopmakelaar aan een erecode houden. De NVM ziet streng toe, dat makelaars zich aan deze erecode houden. Maar zelfs wanneer er niemand kijkt, volgen wij deze code. Zo weet u dat wij niet voor de beste makelaars deal gaan maar voor de beste deal voor u.

Met ons als NVM aankoopmakelaar in Almere is er meer vertrouwen!

De onderzoeksplicht

Wie een huis wil kopen, heeft een onderzoeksplicht. Wat betekent dit nou eigenlijk? Het betekent dat jij als koper ervoor verantwoordelijk bent dat je zo goed mogelijk onderzoekt wat de staat van de koopwoning is. Wij als NVM aankoopmakelaar helpen u bij het doen van de onderzoeksplicht, als ervaren aankoopmakelaar in Almere hebben wij veel kennis van de lokale markt en de woningen. Wij weten wanneer welke wijk is gebouwd en wat de veel voorkomende gebreken zijn. Bij de onderzoeksplicht, kijken wij met u als koper naar de staat van de woning, het onderhoud, maar ook of er bepaalde verplichtingen bij het huis horen.

Zekerheid wanneer het tegenzit

Wij begeleiden je bij alle juridische haken en ogen die je tegenkomt bij het plaatsen van een bod en het kopen van een huis. Mochten wij het niet goed doen, wat niet gebeurt. Echter puur voor het geval dat, hebben wij een NVM goedgekeurde beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Onzichtbare gebreken (ook wel verborgen gebreken genoemd)

Dit is ‘m. Het huis van jou of jullie dromen! Alles klopt! Tenminste, zo lijkt het op het eerste gezicht… Helaas, is er altijd een kans dat dit ook dit droomhuis verborgen gebreken heeft die je niet direct ziet.

Hoe werkt de aankoop van een woning met verborgen gebreken. Nou dat gaat als volgt, in principe geldt dat je een bestaand huis inclusief alle zichtbare en onzichtbare gebreken koopt. Laat je grondig onderzoek na, dan is er een grotere kans dat je de verkoper niet meer aansprakelijk kunt stellen als later toch blijkt dat de woning gebreken heeft. Wij als NVM aankoopmakelaar helpen u bij het vinden van de verborgen gebreken. Dit doen we niet alleen door de woning te bekijken maar ook om door te vragen.

De verkoper heeft namelijk een mededelingsplicht. Dit wil zeggen dat de verkoper verplicht is om alle gebreken die de verkoper kent, en die van belang zijn voor de aankoop van de woning, aan de koper te melden. Helaas, komt het vaak voor dat de verkoper gebreken vergeet te melden. Naast onze bouwkundige kennis, kennen wij als aankoopmakelaar Almere elke wijk en weten daarom ook welke vragen wij namens u moeten stellen bij welke woning.


Van Westrhenen aankoopmakelaar kosten

€ 1.995,- inclusief btw

Inbegrepen:

 • bezichtiging van het object
 • vaststellen van de waarde en opstellen van een onderhandelingsplan
 • het voeren van onderhandelingen
 • het formuleren en bedingen van de relevante voorbehouden bij aankoop
 • controleren van alle relevante documentatie
 • controle concept koopakte
 • het bespreken van de koopakte
 • het uitvoeren van de eindinspectie voorafgaand aan het notarieel transport
 • het bijwonen van de afspraak voor het notarieel transport

vraag een kennismakingsgesprek aan

Over Van Westrhenen Makelaardij – Aankoopmakelaar Almere kosten

Het besef groeit dat het waardevol is om aandacht te besteden aan de specifiek vrouwelijke factor in de makelaardij. Huizen zijn immers emotie. Vrouwen houden zich meer bezig met huizen en wonen.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Wij staan voor een persoonlijke benadering door:

 • jou als klant de ruimte te geven;
 • goed te luisteren naar de wensen;
 • aandacht te hebben voor details;
 • het doorzien van de praktische aspecten van een woning.

Samenwerking

Jij weet zelf het beste wat er nodig is. Jouw wensen staan centraal en wij geven gedegen advies. Samen kopen we DE woning.

Persoonlijk

Een nieuw huis markeert een nieuwe fase in je leven. Als klein kantoor zijn wij in staat jou de persoonlijke aandacht te geven en oog te hebben voor jouw unieke situatie.

Vertrouwen

Van Westrhenen Makelaardij is een NVM makelaar. Onze diensten worden overeenkomstig de NVM- erecode uitgevoerd. NVM aankoopmakelaar Almere

Bereikbaarheid

Zes dagen per week bereikbaar via telefoon, mail, sms en WhatsApp.

Met Van Westrhenen als NVM-aankoopmakelaar in Almere, wordt je gedurende het gehele aankoopproces ontzorgt. Je wordt geholpen tijdens alle stappen van het aankopen van een woning. Vaak ook stappen of dingen waar je als koper zelf niet aan had gedacht, er komt namelijk meer bij kijken dan in je in eerste instantie verwacht. Wij helpen u als aankoopmakelaar Almere met onder andere de onderzoeksplicht, de juridische rompslomp, energielabel, een bouwkundige keuring en bij appartementen met een VvE.

Met ons NVM-aankoopmakelaar in Almere heb je een ervaren deskundige die jouw belang dient. Wij houden het hoofd koel en nemen ingewikkelde documenten bij uit handen en zorgen dat het perfect geregeld wordt.

NVM aankoopmakelaar Almere

NVM aankoopmakelaar Almere Poort

Almere Poort is het Almeerse stadsdeel dat het dichtstbij Amsterdam ligt en is vanwege zijn ligging erg populair. Almere Poort heeft zowel projectmatig nieuwbouw als door particulier gebouwd nieuwbouw en er zijn nog kavels beschikbaar. Klik hier om de kavels te bekijken in Almere Poort.

In Almere Poort vind je zelfbouwkavels in alle wijken:

Ongeacht of u zelf gaat bouwen of een bestaande (nieuwbouw) woning in Almere Poort wilt kopen, wij kunnen u van dienst zijn als NVM aankoopmakelaar Almere Poort. Wij hebben van zaken waar de meeste kopers weinig verstand van hebben, onze expertise gemaakt. Zo begeleiden wij u onder andere bij de onderzoeksplicht, juridische documentatie en alle bijkomende zaken.

Aankoopmakelaar Almere Poort kosten

De kosten van ons als NVM aankoopmakelaar in Almere zijn € 1.995,- inclusief btw. Wij zijn hierin niet de goedkoopste makelaar, daar zijn wij ons van bewust. Echter kunt u erbij ons zeker van zijn dat u volledige wordt ontzorgt en geïnformeerd. Wij gaan verder waar andere makelaars stoppen.

Lees hier meer over Almere Poort en wat u van Almere Poort mag verwachten in de toekomst of bekijk de gemeente Almere pagina over de toekomst van Almere Poort hier.

NVM Aankoopmakelaar Almere Buiten

Lees hier onze pagina over kopen in Almere Buiten. Op deze pagina vindt u informatie over wanneer Almere Buiten is gebouwd, welke wijken er zijn en hoe het woningaanbod er in Almere Buiten uitziet. Heeft u vragen al is het maar om onze mening te horen over de woningmarkt in Almere Buiten. Wij zijn er voor u als aankoopmakelaar Almere Buiten.


Aankoopmakelaar Almere No Cure, No Pay

Een vraag die af en toe gesteld wordt is of wij ook als aankoopmakelaar in Almere op basis van no cure, no pay werken. Ons antwoord is hierop nee. Net zoals dat Coolblue alles doet voor een glimlach, doen wij alles voor de service.

Om u als klant volledig te kunnen informeren en de volledigheid en juistheid van onze aankoopmakelaar dienst te waarborgen, is het niet mogelijk om als aankoopmakelaar Almere no cure no pay te werken.

De beste aankoopmakelaar Almere

Wij durven te zeggen dat wij de beste aankoopmakelaar in Almere zijn. Wij nemen uitgebreid te tijd om woningen te bezichtigen voor of met u en stellen van alle bekeken woningen een lijst met technische voor en nadelen op, die gaat over het onderhoud en de mogelijkheid tot uitbouw. Evenals een lijst met voor- en nadelen van de wijk, zoals het aantal voorzieningen in de buurt en wat u van de wijk mag nu en in de toekomst mag verwachten.

Bij elke bezichtiging wordt u vergezeld door één van onze ervaren makelaars. En ook wanneer één van onze makelaars in opleiding de aankoop opdracht uitvoeren, worden zij voortdurend begeleidt door een in dat stadsdeel ervaren aankoopmakelaar.

Hierdoor weten wij zeker dat ongeacht de makelaar van ons kantoor die u helpt. Dat u altijd het service en kennis niveau ontvangt dat u mag verwachten.

vraag een kennismakingsgesprek aan

Wat doet een aankoopmakelaar in Almere

Een aankoopmakelaar, ook wel een koopmakelaar genoemd, is een professional die consumenten helpt bij het vinden en kopen van een huis of andere vastgoed. Een aankoopmakelaar werkt vaak namens de koper en kan een aantal verschillende taken uitvoeren, zoals:

 1. Zoeken naar geschikte eigendommen: Een aankoopmakelaar zal eigendommen identificeren die aan de specifieke wensen en eisen van de koper voldoen, zoals locatie, grootte en prijs.
 2. Begeleiden bij bezichtigingen: Een aankoopmakelaar zal de koper begeleiden bij bezichtigingen van geselecteerde eigendommen, om ervoor te zorgen dat de koper een goed beeld krijgt van de staat van het vastgoed.
 3. Onderhandelen over prijs: Een aankoopmakelaar zal helpen bij het onderhandelen over de prijs van een eigendom, om ervoor te zorgen dat de koper de best mogelijke prijs krijgt.
 4. Begeleiden bij de koop: Een aankoopmakelaar zal de koper begeleiden bij het koopproces, waaronder het ondertekenen van de koopakte, het verkrijgen van een hypotheek, en het regelen van de verhuizing.
 5. Advies geven: Een aankoopmakelaar zal de koper adviseren over verschillende aspecten van de aankoop, zoals financiering, verzekering en onderhoud.

Het inhuren van een aankoopmakelaar is niet verplicht, maar kan wel veel tijd en stress besparen voor de koper. Een aankoopmakelaar is ook vaak op de hoogte van lokale markttrends en heeft toegang tot eigendommen die niet openbaar aangeboden worden, dit kan de koper helpen om een geschikte woning te vinden.

Van Westrhenen Aankoopmakelaar Almere

Neem contact met ons op

Benieuwd naar  de waarde van  jouw woning?

Woningwaarde berekenen